Modrić: Fudbal je okrutan

Tanjug
Modrić: Fudbal je okrutan

LAJPCIG- Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je posle remija protiv Italije (1:1) golom u 90+8. da je fudbal okrutan i da ne zna gdje je sudija Dani Makeli iz Holandije našao osam minuta da produži utakmicu.

-Ne znam šta da kažem. Fudbal je nekad okrutan i to se danas pokazalo. Što je, tu je. Nismo zaslužili ovaj gol. Ne znam gdje je sudija našao osam minuta da produži. Ako moraš da padneš, neka padneš ovako kako smo mi danas - rekao je strijelac gola u 55. minutu za Hrvatsku radio televiziju.

Italija je izjednačila golom Matije Zakanjija u 90+8. minutu i sad Hrvatska ima samo teoretske šanse da se domogne osmine finala. Da bi Hrvatska prošla među 16 najboljih u Evropi kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije Engleska mora da pobijedi Sloveniju sa najmanje tri gola razlike, da Danska savlada Srbiju, Portugalija Gruziju, a Turska Češku.

-Teoretski možemo da prođemo, ali nam se nikad ništa nije poklopilo. Prošlu utakmicu u 90+5, sad u 90+8. minutu. Nekad nije suđeno. Vidjećemo da li je vrijeme za oproštaj od reprezentacije, nije sad vrijeme za te priče - rekao je Modrić koji je golom protiv Italije sa 38 godina i 289 dana postao najstariji strijelac u istoriji Evropskog prvenstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana