Mitrović: Osjetio sam povlačenje za dres

Tanjug
Mitrović: Osjetio sam povlačenje za dres

MINHEN- Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović rekao je o spornom detalju iz finiša meča protiv Danske da je osjetio povlačenje za dres i da ne zna zašto sudija nije dobio signal iz VAR sobe jer je pred početak Evropskog prvenstva igračima predočeno da će svako povlačenje dresa u šesnaestercu biti sankcionisano penalom.

-Osetio sam da mi je povukao dres, ne znam zašto sudija nije dobio signal da gleda. Imali smo sastanke pre Evropskog prvenstva, rečeno nam je da će svako povlačenje dresa u šesnaestercu biti sankcionisano penalom. Slična situacija kao što smo imali u Rusiji - rekao je Mitrović za TV Arena Sport.

On se osvrnuo na eliminaciju sa Evropskog prvenstva.

-Ne znam, mislim da smo odigrali opet dva poluvremena. Prvo gde smo prepustili njima dominaciju, drugo smo promenili, više rizikovali. Falio je gol. Nismo imali te lucidnosti, završni pas, kreaciju, da damo gol. Dali smo sve od sebe, borili smo se maksimalno. Nažalost, to u današnjem fudbalu nije dovoljno - zaključio je najbolji strijelac u istoriji reprezentacije koji na Evropskom prvenstvu nije postigao gol.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana