Jedan od najboljih: Englezi se "plaše" Vlahovića (FOTO)

B92
Foto: Juventus FC

Britanski portal "Dejli mejl" je objavio listu od 10 fudbalera "zvijezda", koji bi trebalo da se isprate na EURO.

Na listi se nalazi i srpski napadač Dušan Vlahović, koji je zauzeo visoko četvrto mjesto.

Novinar "Dejli mejla" Deni Marfi, izabrao je 10 igrača na koje bi trebala da se obrati pažnja u nedjeljama pred nama na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

Pored Vlahovića, na listi se nalazi i španski "vunderkind", kao i vezista Engleske, koji je igrao u Čempionšipu prošle sezone.

Na prvom mjestu je Nijemac Jamal Musiala, prati ga Lamin Jamal i Eduardo Kamavinga.

Četvrto mjesto zauzima Vlahović.

Oni u svom tekstu ističu.

"Njegovo podizanje forme u Juventusu je opomena za Englesku, koja će odmjeriti snage sa Srbijom u prvoj utakmici ove nedjelje. Ne tako davno izgledalo je da svi u Premijer ligi jure Vlahovića, koji je izabrao Juve prije Arsenala, kada je napustio Fiorentinu 2022. godine."

"Postigao je 18 golova prošle sezone, a u tandemu sa Aleksandrom Mitrovićem u napadu, biće izazov za Gereta Sautgejta, koga da stavi u odbranu."

"On može da bude taj koji će da donese 'prasak'. Dovoljna mu je samo polušansa da postigne gol", stoji u tekstu "Dejli mejla".

Iza njega na listi se nalaze Belgijanac Lois Openda, Manuel Akanji (Švajcarska) iz Mančester sitija, Portugalac Antonio Silva, turski reprezentativac Kenan Jildiz, Vlahovićev saigrač iz Juventusa, kao i Florijan Virc iz Bajer Leverkuzena, a 10. mjesto zauzima Adama Varton iz Kristal Palasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana