Heroj Srbije nakon utakmice: Gas do daske i idemo!

Tanjug
Foto: Tanjug/ AP

MINHEN- Fudbalski reprezentativac Srbije Luka Jović izjavio je danas u Minhenu da će njegov tim ići na pobjedu protiv Danske u poslednjem kolu grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Fudbalske reprezentacije Srbije i Slovenije odigrale su danas u Minhenu bez pobjednika, 1:1 u meču drugog kola grupe C.

Slovenija je povela 1:0 u 69. minutu pogotkom Žana Karničnika, ali je Jović gol u petom minutu nadoknade vremena donio bod Srbiji.

"Uspeli smo da izvučemo bod na kraju koji će nam značiti jer ćemo imati za šta da se borimo u poslednjoj utakmici protiv Danske", rekao je Jović posle meča za RTS.

On je pohvalio fudbalere Slovenije.

"Bila je dobra, kvalitetna utakmica, u visokom ritmu. Očekivali smo takvu utakmicu, moram da pohvalim ekipu Slovenije, znao sam da su kvalitetni, ali su me jako pozitivno iznenadili. Na kraju mogli smo da dođemo do pobede, imali smo situacije u poslednjih 15-20 minuta, ali nismo uspeli da iskoristimo šanse. Idemo dalje, čeka nas sledeća utakmica da se pripremimo što bolje. Daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu", istakao je Jović.

Pred "orlovima" je i meč sa Danskom u utorak.

"Nema šta, po meni odigrali smo dve dobre utakmice, kvalitetne, protiv kvalitetnih protivnika. Prvu utakmicu smo izgubili, zaslužili smo više. Danas je nerešen rezultat bio najrealniji ishod. I danas i protiv Engleza smo išli na tri boda. Tako ćemo i protiv Danaca. Gas do daske i idemo", kazao je Jović.

U drugom meču drugog kola grupe C, od 18 sati igraće Engleska i Danska. Engleska je prva na tabeli sa tri boda, Slovenija ima dva, a Danska i Srbija po jedan.

Srbija će u trećem kolu grupe C 25. juna igrati protiv Danske, dok će se Slovenija istog dana sastati sa Engleskom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana