Stavi Nes na prvo mjesto i osvoji nagradu

A. Blagojević, Foto. G. Šurlan
Stavi Nes na prvo mjesto i osvoji nagradu

Banjaluka - Jedna od najslušanijih radio-stanica u Bosni i Hercegovini organizuje nešto novo ovog ljeta za sve svoje vjerne slušaoce.

Riječ je o nagradnoj igri "Nes - moja prva stanica, koja će od 15. do 30. juna biti realizovana u gradovima širom BiH. Slušaoce Nes radija, pored druženja sa Nes patrolom očekuje više od 300 vrijednih nagrada.

Sve što je potrebno da uradite kako biste osvojili neku od nagrada je da na radio-prijemniku u vašem automobilu Nes radio bude na prvom mjestu. I zato, stavite Nes na prvo mjesto, zaustavite se na poziv Nes patrole ili vi zaustavite njih ako ih primijetite u vašem gradu i osvojite nagradu.

Tihana Tepšić, direktorica programa Nes radija, istakla je da su ovom nagradnom igrom htjeli da se zahvale svim vjernim slušaocima na povjerenju koje im ukazuju već 16 godina.

"Ovo je prilika da na interesantan način obradujemo naše slušaoce, animiramo ih da prate program Nes radija i dalje, kao i da se zabave s našom ekipom na ulicama gradova širom BiH", kazala je Tepšićeva.

Uz vrijedne nagrade na frekvencijama Nes radija slušaoci mogu dobiti mnogo zanimljivih sadržaja, kvalitetnih informacija i najbolje muzike. Uvijek raspoložena ekipa trudi se da iz godine u godinu razveseli, informiše i obraduje slušaoce svih starosnih kategorija.

Ova radio-stanica počela je emitovati program 1. juna 1997. godine i od početka do danas zadržala je slogan "Mjesto gdje prestaje mržnja, a počinje ljubav". Prema svim relevantnim domaćim i međunarodnim istraživanjima Nes radio se nalazi među tri najslušanije radio-stanice u BiH.

Bojan Dragišić, jedan od članova ekipe koja će patrolirati bh. gradovima, pozvao je slušaoce da uživaju u lijepom vremenu, vožnji i druženju sa Nes ekipom.

"Jako sam euforičan prije početka ovog, za nas velikog projekta i nestrpljivo čekam da vidim kako će naši slušaoci reagovati na iznenađenja koja spremamo za njih", rekao je on.

Nes patrola će od 15. do 30. juna patrolirati u sljedećim gradovima: Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihać, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

Potražite ih i osvojite nagradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana