Slušaoci kršili saobraćajne propise kako bi zaustavili Nes patrolu FOTO

Aldijana Blagojević
Slušaoci kršili saobraćajne propise kako bi zaustavili Nes patrolu FOTO

Nagradna igra jedne od najslušanijih radio stanica u Bosni i Hercegovini, Nes – moja prva stanica se nastalja i danas kada će ekipa Nes patrole podijeliti mnogo vrijednih nagrada svojim slušaocima u Brodu i Derventi.

Proteklog vikenda su obradovali brojne slušaoce u Laktašima i Banjaluci, a danas to isto mogu očekivati vozači u Brodu i Derventi koji pronađu patrolu Nes radija na ulicama svog grada, pod uslovom da vam je na radio-prijemniku u automobilu Nes radio na prvom mjestu.

Do sad nezapamćeno interesovanje vladalo je na ulicama Banjaluke u nedjelju. Za samo sat vremena ekipa Nes patrole podijelila je preko pola nagrada namijenjenih za taj dan.

Bojan Dragišić, voditelj Nes radija i član Nes patrole je istakao da su ljudi kršili saobraćajne propise kako bi zaustavili patrolu i osvojili neku od vrijednih nagrada.

„Takođe nam se desilo da je radnik sa jedne benzinske pumpe, kada je primjetio našu ekipu napustio svoje radno mjesto kako bi nas zaustavio.

Banjalučani su zaista bili jako aktivni.  Ubuduće nećemo spominjati tačno u kojem smo dijelu grada, zato što nas vozači jako brzo lociraju", kazao je Dragišić.

Brod i Derventa su današnja stanica Nes patrole; Nemojte čekati da oni zaustave vas, potražite ih i osvojite vrijedne nagrade.

Ekipu Nes radija možete prepoznati po brendiranom automobilu "Nes - moja prva stanica", i prepoznatljivim majicama i kacketima.

Svakodnevno na programu Nes radija, na portalu Nezavisnih novina i Glasa Srpske možete saznati lokacije gdje se patrola nalazi, i koje im je sljedece odredište.

Ekipa Nes radija ce od 15. do 30. juna patrolirati u sljedecim gradovima: Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjic Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihac, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana