Potražite Nes patrolu na ulicama Novog Grada i Kozarske Dubice

Aldijana Blagojević
Potražite Nes patrolu na ulicama Novog Grada i Kozarske Dubice

Još jedan zanimljiv i vreo dan ekipa Nes patrole provela je juče na ulicama Čelinca i Kotor Varoša, a danas se spremite za druženje u Novom Gradu i Kozarskoj Dubici.

Slušaoci, slučajni ili namjerni vozači oduševljeni su i puni hvale za nagradnu igu.

U najvećem broju slučajeva vozači su sami zaustavljali Nes patrolu, a često se dešavalo da patrola ostaje na jednoj lokaciji zbog prevelike zainteresovanosti. Građani su takođe sa balkona iz svojih stanova, ali i iz pojedinih lokala pozdravljali ekipu Nes radija.

"Nagradna igra Nes radija je pravo osvježenje u ovim ljetnim danima. Svaka čast ekipi koja je realizovala projekat Nes – moja prva stanica. Ideja je pun pogodak, a Nes radio je ubjedljivo najbolji u Bosni i Hercegovini", kazao je jedan od slušalaca u Čelincu dodajući da je zadovoljan nagradom koju je osvojio.

Kako kaže srećan je i zbog toga što je imao priliku da upozna dio ekipe koja svakodnevno kreira radijski program.

U redakciju Nes radija svakodnevno stižu pozivi znatiželjnih slušalaca koja je sljedeća stanica Nes patrole, a nagrađeni slušaoci se zahvaljuju putem poruka, pa su tako čak i Bojana Dragišića, člana Nes patrole lično kontaktirali na facebook-u.

Ovu priliku su mnogobrojni slušaoci iskoristili da lično pohvale program Nes radija i iskažu svoju odanost koja traje preko 10 godina.

Potražite ih danas u Novom Gradu i Kozarskoj Dubici i osvojite jednu od 300 vrijednih nagrada.

Ako još uvijek ne znate koja su pravila nagradne igre vrlo je jednostavno, samo na radio – prijemniku u vašem automobile stavite Nes radio na prvo mjesto.

Možete ih prepoznati po brendiranom automobilu Nes - moja prva stanica, i prepoznatljivim majicama i kačketima.

Svakodnevno na programu Nes radija, na portalu Nezavisnih novina i Glasa Srpske možete saznati lokacije gdje se patrola nalazi, i koje im je sljedeće odredište.

Ekipa Nes radija će od 15. do 30. juna patrolirati u sljedećim gradovima: Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihać, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana