Posjetom Sarajevu završena nagradna igra Nes radija

Aldijana Blagojević
Posjetom Sarajevu završena nagradna igra Nes radija

Velika nagradna igra jedne od najslušanijih radio-stanica u Bosni i Hercegovini, „Nes - moja prva stanica" završena je juče posjetom Sarajevu.

 "Vozači u Sarajevu su nas iznenadili svojim pozitivnim reakcijama. Mnogi su nas ugostili u sarajevskim lokalima. Zaista sam srećan što sam imao priliku da upoznam neke od naših najvjernijih slušalaca i da kroz razgovor s njima vidim koliko nas vole. Drago mi je, i ponosan sam što sam bio dio ekipe koja je realizovala projekat  Nes – moja prva stanica", rekao je Bojan Dragišić, član Nes patrole.

Prethodnih dana nagrađeni slušaoci nisu krili oduševljenje idejom i konceptom nagradne igre koja se dešavala na ulicama bh. gradova, kao i prilikom da upoznaju dio ekipe koja svakodnevno kreira radijski program.

 "Sarajevo vas mnogo voli. Drago mi je što nagradnu igru završavate posjetom našem gradu. Želim da i dalje trajete i ostanete najslušanija radio-stanica na našim prostorima, koja svojim slušaocima nudi mnogo kvalitetnih informacija, prave muzike. Kroz ovu nagradnu igru, posjetom bh.gradovima, druženjem sa slušaocima i vrijednim nagradama koje ste pripremili za sve nas, pokazali ste koliko mislite na svoje slušaoce i hvala vam na tome", rekao je nagrađeni slušalac u Sarajevu.

Ekipa Nes radija je koja od 15. do 30. juna patrolirala u mnogim gradovima u Bosni i Hercegovini bila je prava atrakcija za građane. U većini slučajeva vozači su sami zaustavljali patrolu, međutim, bilo je mnogo i onih koji su nakon najave na radiju pokušali da pronađu Nes patrolu, ali bez uspjeha, pa su se razočarani javljali u redakciju Nes radija, kao i na njihovu Facebook stranicu. Veliki broj građana je iskoristio priliku da kada primjete patrolu u nekom od lokala dok su odmarali priđu da se fotografišu i da pohvale program ove radio-radio stanice, kao i projekat „Nes-moja prva stanica", za koji su mnogi rekli da je bio pravo osvježenje ovog ljeta.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana