Operacija Trimuf: Žiri protiv studentkinja

Glas Srpske
Operacija Trimuf: Žiri protiv studentkinja

Jedno od najuzbudljivijih gala večeri u rijalitiju "Operacija Trijumf", do sada, obilježila je odluka žirija da nominuje tri djevojke za izbacivanje, od kojih su Sonja i Nina spasene, dok će se za naklonost publike u nedjelji koja slijedi boriti Nikola Paunović i Ana Bebić.

Izraz nevjerice na licu Vukašina Brajića, kada je Ana Mihajlovski saopštila da je on taj takmičar koji će ostati u akademiji "Operacije Trijumf", govorilo je da nije očekivao takvu informaciju. Sa druge strane, njegov kolega Đorđe Gogov bio je nasmijan, uprkos tome što će ubuduće ovaj rijaliti šou gledati od kuće.

Publika je još jednom spasila Aleksandra Belova, ali je članica žirija Marina Tucaković dala do znanja mladom Makedoncu da žiri samo čeka jednu njegovu grešku da bi ga nominovali. Ipak, sudeći prema reakcijama publike do toga neće doći, jer je Aleksandar apsolutni favorit, što su pokazale i reakcije prisutnih u studiju na Košutnjaku svaki put kada bi neko od voditelja spomenuo njegovo ime.

Danijel Pavlović, jedan od "najomrženijih" studenata, još jedan vikend je proveo u svađama sa ukućanima, koje su se nastavile u ponedjeljak uveče nakon gala večeri, kada je kulminirao Pavlovićev sukob sa Igorom Curkovim.

Što se gostiju tiče, oni su kao vrhunski profesionalci odradili svoj dio posla, i od svih zvijezda koje su gostovale dosad, najviše su studentima prišli kao drugari.

Danijela Martinović je pokazala da je ostala jedan od najboljih ženskih vokala u pop vodama na ovim prostorima, a mladi Bojan Marović je izazvao oduševljenje među prisutnim djevojkama na Košutnjaku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Hrvati najavili snijeg
Hrvati najavili snijeg
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana