Operacija Trimuf: Ispali novi ukućani

Glas Srpske
Operacija Trimuf: Ispali novi ukućani

Na sedmoj gala večeri, publika je odlučila - Mirjana Kostić i Kristijan Jovanov su studenti koji napuštaju "Operaciju Trijumf". Oni su na Akademiji proveli samo dvije nedjelje, a na oproštaju Mika je izjavila:

- Javno se izvinjavam svima koje sam povrijedila. Žao mi je što odlazim posle ovako malo vremena.

Njen kolega iz Makedonije je samo kratko prokomentarisao:

- Idemo u provod!

Sinoćnji nastup studenata, obilježio je specijalni gost Dalibor Andonov Gru, koji je otpjevao duet sa Danijelom Pavlovićem.

- Imam veliku tremu. Nisam dugo ima nastupe - pravdao se popularni beogradski reper.

Ipak, najveće komplimente za interpretaciju pjesme "Bato" dobila je Sonja Bakić, koju je na sceni izgrlila Kaliopi Bukle.

Nastup legendarnog Dade Topića nagrađen je ovacijama. Ipak treba uzeti u obzir da je uz poznatog rokera nastupio Aleksandar Belov, koji je miljenik publike, otpjevavši vanvremenski hit "Makedonija".

Iznenađenje večeri doživio je Splićanin Igor Cukrov, koga je nakon mjesec i po dana apstinencije na sceni poljubila vjerenica Adela.

Publika je ponovo SMS glasovima, šesti put od nominacija spasila Aleksandra Belova, dok je direktor akademije imunitet dodijelio Ani Bebić. Studenti su pomilovali Nikolu Paunovića, a za ispadanje sljedećeg ponedjeljka su nominovani Milica Majstorović i Adnan Babajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Hrvati najavili snijeg
Hrvati najavili snijeg
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana