Operacija Trijumf:Vukašinov nastup bez premca

Glas Srpske
Operacija Trijumf:Vukašinov nastup bez premca

Akademiju "Operacije Trijumf" u ponedjeljak uveče napustila je Antonija Besednik iz Hrvatske, a za ispadanje na sljedećoj gali nominovani su Nikola Sarić i Andrea Harapin.

Nikola Sarić tokom prošle sedmice izrazio je želju da napustio Akademiju u Košutnjaku, uz tvrdnju da više sam sebe ne prepoznaje.

Ipak, na narednoj gali može se očekivati da Sajko ostaje na Akademiji, a da ispada Andrea. Preporuka ljekara je da Andrea mora da ide kući, jer postoji rizik za njenu trudnoću, a dodatno opterećenje predstavlja i astma.

Po ocjenama publike na forumima, najbolji nastup na četvrtoj gala večeri imao je Vukašin Brajić iz Sanskog Mosta, koji se takmiči kao učesnik BiH, iako od 1995. godine živi u izbjeglištvu u Srbiji.

Jedan od favorita "Operacije Trijumf" Sonja Bakić, koja je pjevala duet sa Vukašinom, dobila je nominaciju žirija za ispadanje, ali je vraćena odlukom direktora Akademije Saše Dragića.

Kao iznenađenje na četvrtoj gali, pored najavljenih Atomskog skloništa, Željka Samardžića i Elene Risteske, nastupili su Skaj Vikler i Ajs Nigrutin. Po završetku gale oni su ušli na Akademiju gdje će se pridružiti studentima narednih nekoliko dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Hrvati najavili snijeg
Hrvati najavili snijeg
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana