Operacija Trijumf:Peto gala veče bez iznenađenja

Glas Srpske
Operacija Trijumf:Peto gala veče bez iznenađenja

Peto gala veče "Operacije Trijumf" kao što se i očekivalo, izbacilo je na površinu kako prednosti, tako i nedostatke većine studenata.

Direktor Akademije Saša Dragić je napravio takav izbor pjesama za takmičare, u čijoj je interpretaciji pored vokalnih mogućnosti bila neophodna koreografija i kompletan scenski nastup. Na početku večeri Andrea se svojom, ali i voljom gledalaca, oprostila od rialitija, zbog trudnoće za koju je saznala za vrijeme boravka u kući na Košutnjaku.

Makedonac Aleksandar Belov je peti put zaredom izabran kao favorit publike, a od nominacija su spaseni Nikola Paunović po izboru kolega i Nina Petković koju za koju su se zauzeli profesori.

Igor Curkov je pokazao da ima najbolje vokalne mogućnosti, otpjevavši zajedno sa Kemalom Montenom pjesmu "Nije htjela" na maestralan način.

Kao miljenik publike pokazao se i Đorđe Gogov, koji je bio "najluđi" na bini, dok je izvodio klasik "Guns n' Roses-a", "Paradise City ".

Danijel i Jasmina su nominovani i jedno od njih dvoje će na sljedećoj gala večeri napustiti šou.

Jedinim incidentom večeri može se smatrati "svađa" Nikole Paunovića sa Marinom Tucaković, koja je rekla da on nikada neće postati zvijezda, na šta je Nikola energično odreagovao.

Šou su poslije sedam dana učestvovanja napustili Skaj Vikler i Ajs Nigrutin, koji su za kraj "odrepovali" pjesmu koju su napravili o rijalitiju dok su bili u kući.

Nastupi Kemala Montena i Borisa Novkovića bili su upravo onakvi kako se očekivalo. Profesionalni i odlični!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Hrvati najavili snijeg
Hrvati najavili snijeg
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana