Operacija Trijumf:Novo gala veče donosi uzbuđenja

Glas
Operacija Trijumf:Novo gala veče donosi uzbuđenja

U okviru "Operacije Trijumf" u ponedjeljak uveče se održava sedmo gala veče, koje će po svemu sudeći biti najzanimljivije do sada, jer je čak polovina studenata nominovana.

Što se gostiju tiče, nastupiće legenda domaće pop-rok scene, i novopečeni pjevač grupe "Leb i sol" Dado Topić, te makedonska zvijezda u usponu Kaliopi.

Zajedno sa Topićem će pjevati Aleksandar Belov, koji će, logično, izvesti "Makedoniju", a Nikola Sarić se odlučio za drugi vanvremenski hit "Da li znaš da te volim".

U odnosu na dosadašnje gala večeri, jedina promjena će biti izostanak voditeljke Ane Mihajlovski, koja će preskočiti  šou iz privatnih razloga, jer je otišla na desetodnevni put. Iako su zli jezici Anin izostanak shvatili kao raspad rijalitija, čelni ljudi produkcijske kuće "Emotion" su demantovali takve glasine.

Žiri koji je prošle gala večeri, bio oslobođen svojih obaveza, večeras će imati više nego težak zadatak da izabere studente koji će biti nominovani, jer iz emisije u emisiju ostaju sve bolji i bolji kandidati.

Sedmo gala veče počinje u 22 časa, uz direktan prenos na programu RTRS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Hrvati najavili snijeg
Hrvati najavili snijeg
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana