Operacija Trijumf:Nominacija za sve

Glas
Operacija Trijumf:Nominacija za sve

Šesto gala veče "Operacije Trijumf", održano u ponedjeljak, donijelo je prvo veliko iznenađenje i uzbudljivost u ovom rijaliti šou.

Naime, iako su neki od takmičara imali najbolje nastupe do sada, direktor Akademije Saša Dragić je odlučio da zbog nekolegijalnosti pri spasavanju jednog ukućana, nominuje sve studente i tako olakša posao žiriju.

- Ovaj put ću samo ja govoriti. Postoje neke stvari na Akademiji koje neću više da tolerišem - rekao je Dragić i objasnio suštinu problema:

- Dragi moji, vi svi znate da je život igra i da neko igra fer a neko ne. Vi niste bili fer. Ovu lekciju niste naučili. Zbog ovakvog ponašanja svi ste nominovani!

Ipak, žiri nije bio nezaposlen, pa je imao pravo da od nominacije spasi dva studenta, a to su bili Đorđe Gogov i Igor Curkov.

Publika je još jednom spasila Aleksandra Belova.

"Operaciju Trijumf" je napustila Jasmina Miyić, koja je nominovana na prošloj gali.

Marina Perazić i grupa "Negativ" su nastupili kao gosti i napravili sjajnu atmosferu. Marina je pokazala da je ostala "ista razigrana djevojčica" iz osamdesetih, dok je Ivana kao jedan od najboljih ženskih vokala na ovim prostorima, zadala domaći zadatak Ani Bebić sa kojom je zajedno pjevala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Hrvati najavili snijeg
Hrvati najavili snijeg
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana