Operacija Trijumf ušla u drugu polovinu

Glas Srpske
Operacija Trijumf ušla u drugu polovinu

Na polovini rijaliti šoua "Operacija Trijumf", stvari se polako počinju kristalizovati i favoriti isplivavaju na površinu.

Iako se posljednjih nekoliko dana šuškalo da će u šou biti ubačeno još par učesnika, izgleda da od toga za sada nema ništa jer kao kažu čelni ljudi iz "Emotiona", rijaliti će tek u narednom periodu dobiti na zanimljivosti.

Pred večerašnju gala veče, studenti se marljivo pripremaju za svoje nastupe, tako se u posljednjih par dana nisu medijski eksponirali.

Ipak, oni koji su punili naslovnice medija širom regiona, bili su voditelji.

Tako je hrvatska ljepotica Nikolina Pišek izjavila da bi se rado slikala za srpsku verziju "Plejboja" i da joj to ne bi predstavljalo problem jer se, kao sama kaže, slikala na mnogo eksplicitnije načine, u odnosu na fotografije koje se pojavljuju u najpopularnijem muškom magazinu na svijetu.

Što se gala večeri tiče, pripreme teku bez većih problema.

Kao gosti su najavljeni Danijela Martinović, hrvatska pjevačica koja se dugo vremena nije pojavljivala u javnosti, tako da se "Operacija Trijumf" može smatrati i njenom drugom šansom, te jedna od najmlađih zvijezda na domaćem estradnom nebu Bojan Marović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Hrvati najavili snijeg
Hrvati najavili snijeg
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana