Operacija Trijumf: Snima se kompilacija sa studentima Akademije

Glas Srpske
Operacija Trijumf: Snima se kompilacija sa studentima Akademije

Krug favorita se sužava i kvalitet isplivava na površinu, te sve manji broj studenata ostaje na Akademiji "Operacije Trijumf", a ko će sljedeći ispasti, Ana Bebić ili Nikola Paunović, saznaće se na desetoj gala večeri.

Kao specijalni gosti pojaviće se Aleksandra Radović i Goran Karan.

Aleksandra će zajedno sa Danijelom Pavlovićem i Sonjom Bakić otpjevati svoje pjesme "Još danas" i "Nisi moj", dok će dugokosi Dalmatinac Karan pjevati "Vagabundo" sa Aleksandrom Belovim i "Ostani" sa Vukašinom Brajićem.

Ipak, jedna vijest koju su čelni ljudi iz "Emotion" lansirali u javnost prije par dana je možda i zasjenila pripreme za večerašnju galu.

Nakon blistave karijere koja čeka jednog studenta na kraju "studiranja" na Akademiji Operacije trijumf i nakon pojavljivanja nekoliko njih na predstojećim takmičenjima za "Eurosong", nova vijest koja stiže iz producentske kuće "Emotiona" jeste da će svaki od "polaznika" dobiti svoje mjesto na kompilaciji pjesama koja uskoro izlazi.

Studenti ulaze u studio, jer je u planu izrada kompilacije na kojoj će se naći izvedbe većine takmičara. Planirano je da prva kompilacija izađe do Nove godine, dok se objavljivanje druge očekuje u martu sljedeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Hrvati najavili snijeg
Hrvati najavili snijeg
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana