Operacija Trijumf: Nestrpljenje pred gala veče

Glas Srpske
Operacija Trijumf: Nestrpljenje pred gala veče

U "Operaciji Trijumf" sve je spremno za osmo gala veče na kome će Milica Majstorović ili Adnan Babajić napustiti kuću, a kao gosti su najavljeni "Colonia" i "Divlje jagode".

Atmosfera ma Košutnjaku se znatno popravila u odnosu na početak mjeseca, tako da svi sa nestrpljenjem očekuju večerašnju galu.

Organizatori rijalitija su odlučili da ukoliko jedini bosanski predstavnik Adnan bude izbačen, da u šou uvrste još bar dvoje njegovih zemljaka, jer smatraju da će to uticati na gledanost u Bosni i Hercegovini.

Zele Lipovača, vođa "Divljih jagoda", izjavio je da većina kandidata ima šanse za muzičku karijeru samo ukoliko su spremni da se u potpunosti posvete tom pozivu.

Sa njima će binu podijeliti Nikola Paunović i Đorđe Gogov, koji će otpjevati poznatu baladu "Krivo je more", odnosno "Motori", dok će Nina Petković i Sonja Bakić zajedno sa "Coloniom" nastupiti sa pjesmama "Mirno more" i "Plamen od ljubavi".

Sve što će se dešavati na osmoj gala večeri, ali i u "Operaciji Trijumf" uopšte, gledaoci će moći da prate na programu RTRS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Hrvati najavili snijeg
Hrvati najavili snijeg
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana