Operacija Trijumf: Nataša gost na jednoj od gala

Glas Srpske
Operacija Trijumf: Nataša gost na jednoj od gala

Poslije Anastasije, Marije Šerifović, Sergeja Ćetkovića, Marine Perazić i ostalih zvijezda koje su nastupile u "Operaciji Trijumf", "Emotion" je spremio još jedno iznenađenje - koncert Nataše Bekvalac, prvi poslije udesa Dače Ikodinovića.

Narednog ponedjeljka u Košutnjaku će nastupiti Makedonka Kaliopi Bukle i Dado Topić, a očekuje se da se Nataša Bekvalac pojavi na sceni "Operacije Trijumf" možda već u ponedjeljak, 17. novembra.

Situacija u kući i više je nego napeta. Studenti su nervozni zbog prošlonedjeljnih nominacija, a tenzije je naknadno podigao i direktor Akademije Saša Dragić, koji je apelovao na organizatore rijaliti šoua da isprave grešku i pronađu način da amnestiraju Kristijana i Miku, koji su u ponedeljak greškom nominovani sa ostalim ukućanima. Dragić je u emisiji "Veliki mozak" ponovio da ovo dvoje studenata nije učestvovalo u dogovaranju oko nominacija zbog kojih su svi kažnjeni, niti su pokazali nedisciplinu prema profesorima ili nezadovoljstvo prema dobijenim pjesmama, jer nisu bili prisutni u kući.

Dragićev zahtjev je izazvao lavinu komentara nezadovoljnih studenata od kojih su najviše prednjačili Vukašin i Danijel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana