Operacija Trijumf: Milica ispala, da bi Adnan ostao

Glas Srpske
Operacija Trijumf: Milica ispala, da bi Adnan ostao

Milica Majstorović je četvrta kandidatkinja koja je u ponedjeljak nakon osme gala večeri napustila kuću "Operacije Trijumf".

Ipak, prema anketama koje su sprovele neke od vodećih medijskih kuća na Balkanu, drugi nominovani Adnan Babajić je sve vrijeme bio bliži ispadanju, ali je ipak ostao u "Operaciji Trijumf".

Ako je vjerovati anketama, jasno je da su vodeći ljudi iz "Emotiona" očigledno odlučili da ostave Adnana i tako zadrže gledanost u BiH.

Najljepša studentkinja na Akademiji "Operacije Trijumf", koja po ocjenama publike ima sve što treba jednoj zvijezdi, tako je ispala iz kalkulantskih razloga organizatora. 

Dugoročno ni vuk sit, ni ovce na broju... Ovakvom odlukom niko neće ni pomoći, ni odmoći ni Adnanu, ni Milici u daljoj borbi na putu do zvijezda.

Na osmoj gala večeri za ispadanje su nominovani Vukašin Brajić i Đorđe Gogov. Tako bi moglo da se desi da na sljedećoj gali Akademiju napusti i drugi takmičar iz BiH Vukašin. To organizatorima očito neće biti problem, jer ga, budući da kao izbjeglica živi u Srbiji, očito ne predstavljaju kao autentičnog predstavnika BiH.

Međutim, brinuli se ili ne, odlazak Vukašina i sve ove kalkulacije će izvjesno uticati na pad gledanost rijalitija u Republici Srpskoj.

Aleksandar Belov je još jednom potvrdio da je apsolutni favorit, jer ga je publika po osmi put spasila od nominacije. Upravo zbog toga mnogi prognoziraju da je on već pobjednik "Operacije Trijumf", a taj izbor bio bi i najbezbolniji sa stanovišta kalkulacija organizatora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Hrvati najavili snijeg
Hrvati najavili snijeg
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana