Operacija Trijumf: Ko prije Milici...

Glas Srpske
Operacija Trijumf: Ko prije Milici...

Milica Majstorović je sedmi student koji je napustio rijaliti šou "Operacija Trijumf", ali je prva kojoj je obećano snimanje albuma. O svom odnosu sa Skajem Viklerom objašnjava da bi prije željela da muzički sarađuje sa njim i da nisu proradile emocije.

Jedna od najljepših studentkinja je nakon izbacivanja sa Akademije podijelila sa novinarima svoje utiske iz kuće na Košutnjaku.

- Zadala sam sebi zadatak da na Akademiji ostanem pedeset dana i to sam i ispunila. Za to vreme sam imala priliku da se sprijateljim sa ostalim studentima, da sarađujem sa odličnim profesorima. Ma sve je bilo odlično - rekla je Milica, ali i to da joj se najmanje sviđao ritam "Trčanje, baterije, buđenje".

Kroz smijeh je rekla da nije tražila da je posjeti Skaj Vikler, uprkos činjenici da su se njih dvoje najviše zbližili tokom njegovog boravka na Akademiji.

- Nisam se zaljubila u njega, nisu proradile emocije. Ne mogu da kažem da mi se ne sviđa kao muškarac, ali me prosto ne privlači na taj način. Volela bih saradnju sa njim i nadam se da će mi uraditi pesmu - objašnjava mlada Kragujevčanka.

Ipak, na pitanje koga bi voljela da vidi kad napusti Akademiju, bivšeg dečka ili mogućeg "muzičkog saradnika" Skaja Viklera, Milica je odgovorila sa:

- Ko pre meni...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Hrvati najavili snijeg
Hrvati najavili snijeg
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana