Operacija trijumf: Đorđe ne bi pjevao Balaševićeve pjesme

Glas Srpske
Operacija trijumf: Đorđe ne bi pjevao Balaševićeve pjesme

Đorđe Gogov je osmi student koji je napustio Akademiju "Operacije Trijumf". Uvijek dobro raspoložen, mladi pjevač je i po izlasku još jednom očarao žiri. Tonči Huljić mu je čak predložio da napravi rok bend sa ekipom s Akademije, a Ismeta Dervoz-Krvavac izrazila je jaku želju za dolaskom na njegov prvi samostalni koncert.

Đorđe smatra da je njegovom ispadanju presudilo to što je Vukašin imao više glasača, ali u krajnjem slučaju to je i logično, jer je Vukašin jedini preostali kandidat iz Republike Srpske.

Ipak, mladi roker je viteški podnio izbacivanje iz šoua i ponio se kao pravi prijatelj i veliki čovjek, poželivši sreću svojim "drugarima".

Za Anu Bebić rekao je da mu je samo dobra prijateljica, iako se u medijima šuškalo da je mladi Gogov "do ušiju" zaljubljen u ovu prelijepu Metkovićanku.

Od domaćih rokera najviše voli da sluša Dadu Topića, dok su mu od stranih grupa omiljeni "Guns n' Roses " i "Deep Purple ".

Đorđe je, takođe, rekao da nikada ne bi pjevao pjesme svog imenjaka Balaševića, obrazloživši to riječima da su njegovi tekstovi predugački, a da on baš i ne voli da uči riječi pjesama napamet.

Bilo kako bilo, Đorđe Gogov se pokazao kao veliki talenat, i ukoliko se pravi menayerski tim zauzme za njega, bogata karijera biće mu budućnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Hrvati najavili snijeg
Hrvati najavili snijeg
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana