Od erotskih filmova do trgovine nekretninama

Fox News
Od erotskih filmova do trgovine nekretninama

Žena zbog čije je prijave za seksualno uznemiravanje ostavku morao podnijeti Mark Herd, prvi čovjek kompanije "Hjulit-Pakard", igrala glavne uloge u "pikantnim" filmovima, učestvovala u rijaliti-šou programima i bila uzor za knjigu o muško-ženskim odnosima.

Prema onome što je navedeno u njenoj biografiji, a što potvrđuju i prijatelji, ona je takođe brižna samohrana majka i stručnjak za trgovinu nekretninama.

Džodi Fišer (50) koristila je nekoliko imena - Džodi Kodi, Džodi Kodi-Fišer, Džodi Fišer-Kodi, Džodi Lin Fišer...

Zaposlila se u odsjeku za marketing kompanije "Hjulit-Pakard" 2007. godine, kako bi organizovala seminare za direktore. Plaćali su joj pet hiljada dolara za doček zvanica i njihova međusobna upoznavanja, a njeno zvanično zvanje bilo je - društveni koordinator.

Nije dosta što je već neko vrijeme u središtu medijske pažnje zbog afere sa nekadašnjim prvim čovjekom jedne od najvećih svjetskih kompanija, već je njene golišave fotografije u srijedu objavio i "Plejboj". Riječ je o arhivskim fotografijama, nastalim još 1980. godine.

Vendi Volš, psiholog iz Los Anđelesa, koji veoma dobro poznaje Džodi, kaže da je posao koji je obavljala u "Hjulit-Pakardu" bio kao stvoren za nju. Volš, opisala je Džodin karakter u knjizi "Test-djevojka".

- Džodi je idealan primjer otvorenosti žena, a njene sposobnosti u interakciji sa drugima su nemjerljive. Ona će se snaći u svakoj situaciji, i pored nje će se svako osjećati poseban - kaže Volš.

Upravni odbor kompanije pokrenuo je istragu kojom je utvrđeno da je Mark Herd podnosio lažne izvještaje o troškovima navodnih večera sa poslovnim partnerima, a u stvari je provodio brojne sate na tajnim mjestima upravo sa Džodi Fišer.

Volš tvrdi da je javnost mnogo više pažnje posvetila Fišerovoj zbog njenih uloga u seksi-filmovima, nego samom Herdu:

- Moramo biti obazriviji u upiranju prstom na nekog. U našem društvu mnogo je lakše okriviti žene, jer su privlačne. Muškarci ne potpisuju visoke iznose na čekovima i ne dobijaju otkaz tek tako - kaže Volš.

Fišerova je u izjavi za javnost navela da je sa Herdom sklopila privatni dogovor, bez tužbe, međutim detalji nisu navedeni. Njen advokat Glorija Olred, koja inače zastupa klijente isključivo iz svijeta slavnih i bogatih, nije htjela komentarisati slučaj.

Džodi Fišer je u izjavi istakla da je "iznenađena i tužna" zbog Herdovog otkaza.

"Volstrit žurnal" je objavio da odlascima i otkazima iz "Pakarda" nije kraj. Iz "Pakardovog" je otišla i Kapris Fimbres Mekilvejn, koja je bila odgovorna za koordinaciju Herdovih aktivnosti.

Ona je bila jedna od malog broja odabranih, koja je često pratila Herda na službenim putovanjima, a prema nekim izvještajima, ugovarala je i tajne sastanke između njega i Fišerove.

Vendi Volš kaže da godinama nije bila u kontaktu sa Džodi, ali joj je poslala nekoliko ohrabrujućih SMS poruka u vrijeme medijske oluje koja je pratila aferu Džodi sa bivšim direktorom "Pakarda":

- Džodi je sada sigurna, nalazi se na tajnoj lokaciji, gdje provodi vrijeme sa svojim sinom - kaže Volš.

Prije zaposlenja u "Pakardu", Džodi Fišer je trgovala nekretninama, a bavila se i glumom. Pojavljivala se tokom devedesetim u erotskim filmovima B kategorije ("Blood Dolls", "Body of Influence 2", "Intimate Obsession").

Vendi Volš kaže da je Džodina biografija idealna za svakog "slobodnjaka", i da obiluje iskustvom i poslovima.

Eliminacija

Prije nekoliko godina se pojavila u riajliti-šou programu "Doba ljubavi", namijenjenom za upoznavanje. U emisiji je učestvovao australijski teniser Mark Filipusis i dvije grupe žena, podijeljenih u dvije grupe - starije su bile u ekipi "kuguara", dok su mlađe bile "mačkice". Fišerova, tada 46-godišnjakinja, bila je među "kuguarima" i ispala je u prvom krugu.

Preveo: Milenko Kindl

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana