Nes patrola svoje putovanje danas nastavlja u Čelincu i Kotor Varoši FOTO

Aldijana Blagojević
Nes patrola svoje putovanje danas nastavlja u Čelincu i Kotor Varoši FOTO

Ekipa Nes radija juče je patrolirala na ulicama Gradiške, a danas svoje putovanje nastavljaju u Čelincu i Kotor Varošu.

Nagrađeni proteklog vikenda nisu krili oduševljenje idejom i konceptom nagradne igre Nes – moja prva stanica, koja se dešava na ulicama bh. gradova, kao i prilikom da upoznaju dio ekipe koja svakodnevno kreira radijski program.

Lijepo vrijeme doprinijelo je da i u Gradišci slušaoci zaustavljaju Nes patrolu, pa je tako samo na jednom mjestu podijeljeno pet nagrada, jer se ekipa nije uspjela pomjeriti na drugu lokaciju.

„Jedan od slušalaca kazao je da uglavnom izbjegava patrole, te da Nes patrola prva koju je tražio i zaustavio. Takođe jedan dugogodišnji slušalac ispričao nam je da je prije digitalnih radio – prijemnika markerom na analognom radio aparatu zabilježio gdje se nalazi Nes radio kako bi nas stalno slušao", rekao je Bojan Dragišić, jedan od članova Nes patrole, prenoseći utiske sa ulica Gradiške.

Uvijek dobro raspoložena ekipa Nes radija poziva svoje vjerne slušaoce na druženje danas na ulicama Čelinca i Kotor Varoša.

Potražite ih i osvojite jednu od 300 vrijednih nagrada. Jedini uslov za to je da na radio-prijemniku u vašem automobilu Nes radio bude na prvom mjestu. I zato, stavite Nes na prvo mjesto, zaustavite se na poziv Nes patrole ili vi zaustavite njih ako ih primijetite na ulicama vašeg grada i osvojite nagradu.

Možete ih prepoznati po brendiranom automobilu Nes – moja prva stanica, i prepoznatljivim majicama i kačketima.

Svakodnevno na programu Nes radija, na portalu Nezavisnih novina i Glasa Srpske možete saznati lokacije gdje se patrola nalazi, i koje im je sljedeće odredište.

Ekipa Nes radija će od 15. do 30. juna patrolirati u sljedećim gradovima: Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihać, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana