Nes patrola obradovala brojne slušaoce FOTO

Aldijana Blagojević
Nes patrola obradovala brojne slušaoce FOTO

Nagradna igra Nes radija, „Nes - moja prva stanica" se nastavlja. Lijepo vrijeme, pozitivna energija i mnogo podijeljenih nagrada obilježili su i jučerašnji dan koji je Nes patrola provela družeći se sa slušaocima u Prnjavoru i Doboju.

U subotu svoje putovanje nastavljaju na ulicama Laktaša.

Reakcije vozača na nagradnu igru su do sada veoma pozitivne, a tome u prilog ide i činjenica da su prethodnih dana slušaoci u najvećem broju slučajeva sami zaustavljali Nes patrolu, dok se veliki broj njih javljao redakciji Nes radija sa razočarenjem, jer nisu uspjeli pronaći patrolu u svom gradu.

„Srećan sam što sam imao priliku da upoznam dio ekipe Nes radija, momci su opušteni, raspoloženi. Redovno vas slušam sa kolegama na poslu od 2006. godine, intenzivno u terminu od sedam do 15 casova. Jedina zamjerka mi je što i Prnjavor nema jednu takvu radio-stanicu, pa da i vi nama možete zavidjeti", rekao je nagrađeni slušalac u Prnjavoru.

Nes patrolu su u Doboju slušaoci dočekali sa oduševljenjem. Prepoznatljiv brendirani automobil Nes radija su brojni vozači zaustavljali na ulicama ovog grada. 

„Na portalu Nezavisnih novina sam saznao da ste danas u Doboju, pa sam se pripremio da vas pronađem. Redovno slušam Nes radio, izbor muzike je odličan, samo tako nastavite", kazao je nagrađeni Dobojlija.

Laktaši su sljedeća stanica Nes patrole, potražite ih i osvojite vrijedne nagrade. Ako još uvijek ne znate koja su pravila nagradne igre vrlo je jednostavno, samo na radio - prijemniku u vašem automobile stavite Nes radio na prvo mjesto.

Ekipu Nes radija možete prepoznati po brendiranom automobilu Nes - moja prva stanica, i prepoznatljivim majicama i kacketima.

Svakodnevno na programu Nes radija, na portalu Nezavisnih novina i Glasa Srpske možete saznati lokacije gdje se patrola nalazi, i koje im je sljedece odredište.

Ekipa Nes radija ce od 15. do 30. juna patrolirati u sljedecim gradovima: Banjaluka, Celinac, Kotor Varoš, Mrkonjic Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihac, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana