Nes patrola je krenula, prva stanica Banjaluka

A. Blagojević
Nes patrola je krenula, prva stanica Banjaluka

Banjaluka - Nes patrola je krenula, a danas patroliraju u Banjaluci. Nemojte gubiti vrijeme, potražite ih i osvojite jednu od 300 vrijednih nagrada.

Jedini uslov za to je da na radio-prijemniku u vašem automobilu Nes radio bude na prvom mjestu.

Stavite Nes na prvo mjesto, zaustavite se na poziv Nes patrole ili vi zaustavite njih ako ih primijetite na ulicama vašeg grada i osvojite nagradu.

Možete ih prepoznati po brendiranom automobilu Nes – moja prva stanica, i prepoznatljivim majicama i kačketima.

Direktor programa Nes radija Tihana Tepšić kazala nam je da su mnogobrojni slušaoci sa oduševljenjem pohvalili ovaj koncept.

- Slušaoci nas svakodnevno zovu i raspituju se o nagradnoj igri, šta su nagrade, kada će Nes patrola posjetiti njihov grad i jedva čekaju da nas zaustave. Banjaluka nam je prva stanica, a već sutra u programu Nes radija i na portalu “Glasa Srpske” saznajte koje nam je sljedeće odredište - kazala je Tepšićeva.

Slušaoci će na talasima Nes radija svakodnevno saznati tačne lokacije gdje se patrola nalazi, kakve su reakcije vozača i koliko je nagrada podijeljeno.

Ekipa Nes radija, uvijek naoružana dobrim raspoloženjem i pozitivnom energijom, poziva vas na druženje.

Bojan Dragišić, prepoznatljiv glas Nes radija i član ekipe koja će patrolirati bh. gradovima očekuje pozitivne reakcije i dobro druženje i zabavu.

- Veliko mi je zadovoljstvo što je Nes radio ove godine odlučio da na poseban i originalan način proslavi 16 godina postojanja i zahvali se svojim vjerinim slušaocima. Trudićmo se da animiramo naše slušaoce kako bi nas zaustavili i osvojili vrijedne nagrade - rekao je on.

Na portalu “Glasa Srpske” možete pogledati video snimak Nes patrola i saznati kako će izgledati nagradna igra.

Nes patrola će od 15. do 30. juna patrolirati u sljedećim gradovima: Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihać, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana