Nes patrola danas u posjeti Sarajevu, FOTO - Bihać

Aldijana Blagojević
Nes patrola danas u posjeti Sarajevu, FOTO - Bihać

Nes patrola se približava kraju svog putovanja po bh. gradovima. Posljednja stanica je Sarajevo. I zato, Sarajlije, potražite ekipu Nes radija danas na ulicama vašeg grada i osvojite vrijedne nagrade.

Ekipa Nes patrole koja se u subotu družila sa vozačima u Bihaću oduševljena je reakcijom slušalaca na nagradnu igru. Kako su nam kazali, patrola je bila prava atrakcija za građane Bihaća, koji su bili jako aktivni i brzi u pronalaženju patrole. Mnogi su u razgovoru sa Nes patrolom pohvalili program ove radio-stanice, koja je, kako su istakli nagrađeni slušaoci, najslušanija u Bosni i Hercegovini.

“Prilikom posjete Bihaću saznali smo da nas slušaju i u lokalnim preduzećima i fabrikama. Vozači su bili oduševljeni nagradnom igrom, kao i osvojenim nagradama. Mnogi su imali želju da nas ugoste u  nekom od lokala, i zaista iz ovog grada nosimo jako lijepe utiske”, ispričao nam je Bojan Dragišić, prepoznatljiv glas Nes radija i član Nes patrole.

Nagrađeni slušaoci su istakli da  je nagradna igra “Nes – moja prva stanica” pravo osvježenje i dobro osmišljen projekat Nes radija, kojim se pored vrijednih nagrada slušaocima pruža mogućnost da upoznaju dio ekipe koja realizuje program ove radio-stanice.

“Stalni sam slušalac Nes radija, i mogu vam reći da je u Bihaću Nes radio inače mnogo slušan. Često putujem, pa se redovno uključujem u vaš program. Najbolji ste i što se tiče muzike, ali i kvalitetnih informacija, koje dobro dođu svim građanima, naročito vozačima”, rekao je jedan od nagrađenih slušalaca u Bihaću.

Mnogobrojni slušaoci su nakon najave na radiju pokušali da pronađu Nes patrolu, ali bez uspjeha, pa su se razočarani javljali u redakciju Nes radija, kao i na njihovu facebook stranicu, zato krenite odmah u akciju, potražite ih danas na ulicama Sarajeva i osvojite jednu od 300 vrijednih nagrada.

Ako još uvijek ne znate koja su pravila nagradne igre vrlo je jednostavno, samo na radio – prijemniku u vašem automobile stavite Nes radio na prvo mjesto.

Možete ih prepoznati po brendiranom automobilu Nes - moja prva stanica, i prepoznatljivim majicama i kačketima.

Takođe na programu Nes radija, na portalu Nezavisnih novina i Glasa Srpske možete saznati lokacije gdje se patrola nalazi.

Ekipa Nes radija je od 15. do 30. juna patrolirala u sljedećim gradovima: Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Dubica, Srbac, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihać, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana