Nes-patrola danas nagrađuje slušaoce u Banjaluci FOTO

Aldijana Blagojević
Nes-patrola danas nagrađuje slušaoce u Banjaluci FOTO

Vesela i uvijek dobro raspoložena ekipa Nes radija nastavlja svoje putovanje po bh. gradovima kako bi se družili i podijelili nagrade najvjernijim slušaocima, a sve u sklopu nadradne igre „Nes-moja prva stanica”.

U subotu su podijelili mnogo vrijednih nagrada u Laktašima, a danas to isto mogu očekivati Banjalučani koji pronađu patrolu Nes radija na ulicama svog grada, pod uslovom da vam je na radio-prijemniku u automobilu Nes radio na prvom mjestu.

Ekipa Nes radija koja je juče patrolirala po Laktašima oduševljena je reakcijom vozača na nagradnu igru. Kako su nam kazali, patrola je bila prava atrakcija za građane Laktaša, koji su bili jako aktivni i brzi u pronalaženju patrole. Mnogi su u razgovoru sa Nes patrolom pohvalili program ove radio-stanice, koja je, kako su istakli nagrađeni slušaoci, najslušanija u Bosni i Hercegovini.

“Jedan od slušalaca nas je zaustavio u automobilu auto škole, a u njemu se pored instruktora koji nas sluša godinama našao i budući vozač. Rekao nam je da Nes radio sluša još od srednjoškolskih dana kada je svoje omiljene pjesme snimao na kasete upravo sa naših frekvencija”, ispričao je Bojan Dragišić, voditelj Nes radija i član Nes patrole.

Nes patrola je takođe saznala da program ove radio-stanice slušaju u lokalnim preduzećima i fabrikama, a ekipu je u Laktašima mamio i obližnji  bazen, u blizini kojeg su ih zaustavljali mnogobrojni slušaoci koji su krenuli na osvježenje.

Banjaluka je današnja stanica Nes patrole; Nemojte čekati da oni zaustave vas, potražite ih i osvojite vrijedne nagrade.

Ekipu Nes radija možete prepoznati po brendiranom automobilu “Nes - moja prva stanica”, i prepoznatljivim majicama i kacketima.

Svakodnevno na programu Nes radija, na portalu Nezavisnih novina i Glasa Srpske možete saznati lokacije gdje se patrola nalazi, i koje im je sljedece odredište.

Ekipa Nes radija ce od 15. do 30. juna patrolirati u sljedecim gradovima: Banjaluka, Celinac, Kotor Varoš, Mrkonjic Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihac, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana