Nes patrola danas na ulicama Velike Kladuše FOTO

Aldijana Blagojević
Nes patrola danas na ulicama Velike Kladuše FOTO

Ekipa Nes patrole proteklih dana bila je u posjeti mnogim gradovima u Bosni i Hercegovini, kako bi obradovala svoje najvjernije slušaoce, a sve u sklopu nagradne igre „Nes-moja prva stanica".

Danas će patrolirati ulicama Velike Kladuše, a juče su se družili sa vozačima u Banjaluci i Kneževu.

Banjalučani su još jednom pokazali koliko su oduševljeni nagradnom igrom ove radio-stanice, pa tako Nes patrola nije zaustavila ni jedno vozilo, već su brojni vozači zaustavljali patrolu u svim dijelovima grada.

Nagrađeni slušaoci su u razgovoru sa Nes patrolom pohvalili program ove radio – stanice. Takođe, predstavnici jednog od sponzora nagradne igre „Nes-moja prva stanica" juče su se sa ekipom Nes patrole družili sa slušaocima u Banjaluci.

Bojan Dragišić, voditelj Nes radija i član ekipe Nes patrole kazao je da su Banjalučani još jednom dokazali koliko je Nes radio slušan u ovom gradu.

„Zaista imamo sve pohvale od strane slušalaca i na program koji emitujemo, kao i na nagradnu igru. Drago mi je što smo imali priliku da kroz ovu  nagradnu igru upoznamo neke od naših najvjernijih i dugogodišnjih slušalaca", rekao je Dragišić.

Ekipa je i u Kneževu bila prava atrakcija, a slušaoci su ih dočekali sa oduševljenjem.

„Mi se hranimo kvalitetnim informacijama i lijepom muzikom, a upravo to nam pruža Nes radio. Pravo ste osvježenje za sve nas u ovim ljetnim danima. Redovno vas slušam i sve pohvale za ekipu", kazao je nagrađeni slušalac u Kneževu.

Velika Kladuša je sljedeća stanica Nes patrole, potražite ih i osvojite vrijedne nagrade. Ako još uvijek ne znate koja su pravila nagradne igre vrlo je jednostavno, samo na radio – prijemniku u vašem automobilu stavite Nes radio na prvo mjesto.

Ekipu Nes radija možete prepoznati po brendiranom automobilu Nes - moja prva stanica, i prepoznatljivim majicama i kačketima.

Svakodnevno na programu Nes radija, na portalu Nezavisnih novina i Glasa Srpske možete saznati lokacije gdje se patrola nalazi, i koje im je sljedeće odredište.

Ekipa Nes radija će od 15. do 30. juna patrolirati u sljedećim gradovima: Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Srbac, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihać, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana