Nes patrola danas na ulicama Prnjavora i Doboja

Aldijana Blagojević
Nes patrola danas na ulicama Prnjavora i Doboja

Još jedan zanimljiv i sunčan dan ekipa Nes patrole provešće i danas družeći se sa vozačima u Prnjavoru i Doboju, a sve u sklopu nagradne igre koju ova radio stanica realizuje za sve svoje vjerne slušaoce.

Građani Prijedora juče su bili aktivni i brzi u pronalaženju ekipe Nes radija, pa je tako mnogo vrijednih nagrada podijeljeno i u ovom gradu.

Bojan Dragišić, voditelj Nes radija i član Nes patrole kazao je da je patrola juče u Prijedoru bila prava atrakcija.

„Puni smo pozitivnih utisaka i komentra iz Prijedora. Evo već šest dana patroliramo po bh. gradovima i moram priznati da je Prijedor jedini grad u kojem Nes patrola nije zaustavila ni jednog vozača, nego su svi nas zaustavljali. Za kratko vrijeme smo podijelili sve nagrade planirane za četvrtak. Zbog prvelike zainteresovanosti građana na svakoj lokaciji smo dijelili po nekoliko nagrada. Prijedorčani su bili zaista aktivni i dokazali su nam da je Nes radio kod njih na prvom mjestu", kazao je Dragišić, prenoseći utiske sa terena.

Ovu priliku su mnogobrojni slušaoci u Prijedoru iskoristili da lično pohvale program Nes radija i iskažu svoju dugogodišnju odanost ovoj radio - stanici.

„Nes radio je moja omiljena radio – stanica. Ono što vas izdvaja od ostalih je svakako pozitivna energija koju prenosite na svoje slušaoce. Nagradna igra „Nes – moja prva stanica" je još jedan dokaz koliko mislite na sve nas", kazao je jedan od slušalaca u Prijedoru.

On je ispričao da se potrudio da pronađe patrolu na ulicama Prijedora kako bi ih ugostio u nekom od lokala i naravno osvojio nagradu, a neki su pokušali da ih „potkupe" palačinkama, kafom, pićem.

Ekipa Nes patrole će i narednih dana obilaziti bh. gradove, potražite ih danas u Prnjavoru i Doboju i osvojite jednu od 300 vrijednih nagrada.

Ako još uvijek ne znate koja su pravila nagradne igre vrlo je jednostavno, samo na radio – prijemniku u vašem automobile stavite Nes radio na prvo mjesto.

Možete ih prepoznati po brendiranom automobilu Nes - moja prva stanica, i prepoznatljivim majicama i kačketima.

Svakodnevno na programu Nes radija, na portalu Nezavisnih novina i Glasa Srpske možete saznati lokacije gdje se patrola nalazi, i koje im je sljedeće odredište.

Ekipa Nes radija će od 15. do 30. juna patrolirati u sljedećim gradovima: Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihać, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana