Krenite u akciju, danas je Nes patrola u Mrkonjić Gradu i Šipovu FOTO

Aldijana Blagojević
Krenite u akciju, danas je Nes patrola u Mrkonjić Gradu i Šipovu FOTO

Nes patrola nastavlja svoje putovanje po bh. gradovima, a danas su na redu Mrkonjić Grad i Šipovo.

Ekipa Nes radija juče se družila sa vjernim slušaocima i vozačima u Novom Gradu i Kozarskoj Dubici. Podijeljeno je mnogo vrijednih nagrada, a građani su takođe iskoristili lijepo vrijeme da ekipu Nes patrole odvedu u neki od lokala na keju kod Sane, gdje se Nes radio svakodnevno sluša preko 10 godina.

„Stalni sam slušalac Nes radija, i mogu vam reći da je u Kozarskoj Dubici Nes radio inače mnogo slušan. Često putujem, pa se redovno uključujem u vaš program. Najbolji ste i što se tiče muzike, ali i kvalitetnih informacija, kao i mnogo zanimljivih tema koje interesuju građane, i vozače", rekao je jedan od nagrađenih slušalaca u Kozarskoj Dubici.

On smatra da  je nagradna igra „Nes – moja prva stanica" pravo osvježenje i dobro osmišljen projekat kojim se pored vrijednih nagrada slušaocima pruža mogućnost da upoznaju tim Nes radija.

„Reakcije ljudi na našu ekipu su odlične, naročito u manjim sredinama. Primjetno je uzbuđenje slušalaca koji traže da se fotogrfišu s našom ekipom", rekao je Bojan Dragišić, voditelj Nes radija i član Nes patrole.

Kako kaže Dragišić, bitno je istaći da su protekla četiri dana uglavnom vozači zaustavljali Nes patrolu.

Mnogobrojni slušaoci su nakon najave na radiju pokušali da pronađu Nes patrolu, ali bez uspjeha, pa su se razočarani javljali u redakciju Nes radija, kao i na njihovu facebook stranicu, zato krenite odmah u akciju, potražite ih danas u Mrkonjić Gradu i Šipovu i osvojite jednu od 300 vrijednih nagrada.

Ako još uvijek ne znate koja su pravila nagradne igre vrlo je jednostavno, samo na radio – prijemniku u vašem automobile stavite Nes radio na prvo mjesto.

Možete ih prepoznati po brendiranom automobilu Nes - moja prva stanica, i prepoznatljivim majicama i kačketima.

Svakodnevno na programu Nes radija, na portalu Nezavisnih novina i Glasa Srpske možete saznati lokacije gdje se patrola nalazi, i koje im je sljedeće odredište.

Ekipa Nes radija će od 15. do 30. juna patrolirati u sljedećim gradovima: Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihać, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana