Karabatić: Posebno mi je drag Vid Kavtičnik

Glas Srpske
Karabatić: Posebno mi je drag Vid Kavtičnik

Tokom priprema za utakmicu četvrtfinala rukometne Lige šampiona, Nikolu Karabatića novinari su izrešetali mnogobrojnim pitanjima o privatnom životu. Najviše je zapelo ono o slobodnom vremenu i kako ga provodi, a on je odgovorio:

- Najviše ga provodim s prijateljima. Imam puno dobrih prijatelja u klubu, a od njih mi je posebno drag Slovenac Vid Kavtičnik - rekao je Karabatić.

Slovenački rukometni reprezentativac i desno krilo njemačkog Kila, inače je Karabatićev jako dobar prijatelj, čemu u prilog idu brojne zajedničke fotografije na Karabatićevoj službenoj Internet stranici. No, sve bi bilo u najboljem redu da to nisu fotografije na kojima jedan drugom trljaju o nogu, ili se grle u bazenu. Upravo te fotografije potakle su pitanja ima li među njima nešto više od samog prijateljstva. Osim toga, na službenoj stranici u fotogaleriji sve vrvi mahom golim i nabildanim muškarcima, dok djevojaka ima u minimalnom broju, ako ih i ima uopšte. Takođe, Karabatić je sklon objavljivanju narcisoidnih fotografija na kojima je gol u manekenskoj pozi, dajući do znanja da je potpuno izbrijanog tijela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana