Građani Jajca oduševljeni nagradnom igrom, danas u Bihaću FOTO

Aldijana Blagojević
Građani Jajca oduševljeni nagradnom igrom, danas u Bihaću FOTO

Još jedan zanimljiv dan ekipa Nes patrole provela je juče na ulicama Jajca, a danas se spremite za druženje u Bihaću.

Bliži se kraj nagradne igre, jedne od najslušanijih radio – stanica u Bosni i Hercegovini, Nes – moja prva stanica, i zato, potražite Nes patrolu i osvojite vrijednu nagradu.

Prethodnih dana nagrađeni slušaoci nisu krili oduševljenje idejom i konceptom nagradne igre koja se dešava na ulicama bh. gradova, kao i prilikom da upoznaju dio ekipe koja svakodnevno kreira radijski program.

Bojan Dragišić, jedan od članova Nes patrole kazao je da vozači i slušaoci Nes radija u Jajcu nisu čekali da budu zaustavljeni, već su uglavnom sami zaustavljali Nes patrolu.

"Svaki dan koji smo proveli putujući po bh. gradovima donosio nam je neke nove zanimljive situacije. Kroz ovaj projekat imali smo priliku da upoznamo mnogo zanimljivih ljudi i dugogodišnjih vjernih slušalaca naše radio-stanice. I u Jajcu, kao i u ostalim gradovima naišli smo na jako lijep prijem kod vozača, i zahvalni smo im zbog toga", istakao je Dragišić.

Nagrađeni slušaoci u Jajcu su iskoristili posjetu Nes patrole da pohvale program ove radio - stanice.

"Primjetili smo da je Nes radio ovog ljeta uveo neke novine u svoj program, koje su pravo osvježenje u ovim ljetnim danima. Svaka čast i ekipi koja je realizovala projekat Nes – moja prva stanica. Ideja je pun pogodak, a Nes radio je ubjedljivo najbolji u Bosni i Hercegovini", kazao je jedan od slušalaca u Jajcu dodajući da je zadovoljan nagradom koju je osvojio.

Nes patrola danas je u posjeti Bihaću, potražite ih i osvojite jednu od 300 vrijednih nagrada. Jedini uslov za to je da na radio-prijemniku u vašem automobilu Nes radio bude na prvom mjestu. I zato, stavite Nes na prvo mjesto, zaustavite se na poziv Nes patrole ili vi zaustavite njih ako ih primijetite na ulicama vašeg grada i osvojite nagradu.

Možete ih prepoznati po brendiranom automobilu Nes – moja prva stanica, i prepoznatljivim majicama i kačketima.

Svakodnevno na programu Nes radija, na portalu Nezavisnih novina i Glasa Srpske možete saznati lokacije gdje se patrola nalazi, i koje im je sljedeće odredište.

Ekipa Nes radija će od 15. do 30. juna patrolirati u sljedećim gradovima: Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihać, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana