Gala veče Operacije Trijumf

Glas Srpske
Gala veče Operacije Trijumf

Produkcija "Emoušn" sprema veliko iznenađenje za večerašnju gala veče "Operacije Trijumf", a informacija o tome ko će biti gost uz Željka Samaryića, "Atomsko sklonište" i Elenu Ristesku čuva se u strogoj tajnosti.

Kako spekulišu beogradski mediji na gala večeri bi večeras mogla da se pojavi Ceca Ražnatović.

Ova vijest raspalila je diskusije po srpskim forumima koji se bave ovom tematikom. Fanovi "Operacije Trijumf" u Srbiji skupljaju potpise za peticiju da se ne dozvoli Cecin ulazak u šou, dok gledaoci iz Hrvatske, BiH i Makedonije smatraju da je ovo pravi potez. Skaj Vikler i Ajs Nigrutin mogli bi uskoro ponovo da se nađu rame uz rame. Naime, čelni ljudi "Emoušna" odlučili su da u Akademiju ubace dva repera.

Marinela Kvapil, PR produkcije, nije željela da daje komentare o mogućnosti da se ovo zaista desi. Scenario gala večeri četiri je tajna za sve osim za Gorana Stamenkovića, direktora "Emoušna". Zbog loše izvedene pjesme "Ti si princeza" na protekloj gala večeri "Operacije Trijumf" i nominacije žirija, Nikola Sarić smatra da nije dovoljno dobar u muzici, te se tokom razgovora sa direktorom Sašom Dragićem čak i rasplakao i otkrio da želi da napusti kuću.

Nikola nije jedini koji je u kući doživeo emotivni krah. Zbog "muške" pjesme rasplakala se Milica, a nedavno je zbog razdvojenosti od mame plakao i Danijel. Ni Sonja nije ostala jaka kada je čula da u spoljnjem svijetu publika misli da ona nije dobra osoba. Ko će zavijek napustiti Akademiju znaće se na večerašnjoj gala večeri poslije borbe nominovanog para - Đorđa Gogova iz Srbije i Antonije Besednik iz Hrvatske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Hrvati najavili snijeg
Hrvati najavili snijeg
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana