Favoriti Operacije Trijumf

Glas Srpske
Favoriti Operacije Trijumf

Sljedećeg ponedjeljka, tokom gala večeri "Operacije Trijumf", sa takmičarima će nastupiti seksipilna hrvatska zvijezda Severina, pjevač Elvir Laković Laka i Željko Joksimović.

Prema nezvaničnim informacijama, zajedno sa Severinom u šouu treba da se pojavi i Goran Bregović, koji je radio na njenom novom albumu "Zdravo Marijo", koji ona od ove jeseni promoviše po Srbiji.

Potvrđen je i dolazak "Prljavog kazališta", Zdravka Čolića, Dina Merlina, grupe "Van Gog" i mnogih drugih.

Moguće je da će se, osim njih, sljedećeg ponedjeljka pojaviti još neke muzičke zvijezde, a među imenima čije se učešće očekuje narednih stotinu dana, koliko traje šou, nalaze se i Dino Merlin, Željko Bebek, Edo Maajka, Aleksandra Radović, Nina Badrić.

Već na početku šoua "Operacije Trijumf" vjerni gledaoci su izdvojili svoje favorite. Svojim glasom, ali i izgledom, "najpozitivniji" utisak na publiku, ostavile su Sonja Bakić (24) iz Sombora, poznatija kao Medena i Milica Majstorović (18).

Sonju su mnogi primijetili kad je tokom izvođenja pjesama odlično parirala najvećoj zvijezdi na otvaranju "Operacije Trijumf", popularnoj Anastasiji.

Jedina studentkinja koja se pominje kao dostojan protivnik i koja bi mogla da ugrozi buduću slavu Medenoj, jeste Milica Majstorović iz Kragujevca.

Većina gledalaca nije toliko obratila pažnju na njene glasovne mogućnosti, već na njen fizički izgled. Definitivno jedna od najljepših učesnica završila je srednju muzičku školu, odsjek flauta, a pored toga zna da svira i klavir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Hrvati najavili snijeg
Hrvati najavili snijeg
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana