Ekipa Nes radija danas patrolira u Banjaluci i Kneževu FOTO

Aldijana Blagojević
Ekipa Nes radija danas patrolira u Banjaluci i Kneževu FOTO

Nes radio i narednih dana nagrađuje svoje vjerne slušaoce širom Bosne i Hercegovine, u sklopu nagradne igre Nes – moja prva stanica. Danas će se ekipa Nes patrole družiti sa vozačima u Banjaluci i Kneževu.

Reakcije slušalaca na nagradnu igru su do sada veoma pozitivne, a tome u prilog ide i činjenica da su prethodnih dana slušaoci u najvećem broju slučajeva sami zaustavljali Nes patrolu, dok se veliki broj njih javljao redakciji Nes radija sa razočarenjem, jer nisu uspjeli pronaći patrolu u svom gradu.

Juče je podijeljeno mnogo vrijednih nagrada u Srpcu.

"Saznao sam da danas dolazite u naš grad, pa sam odlučio da vas potražim. Redovno slušam program Nes radija, najbolji ste. Nes radio je dio moje svakodnevice. Zbog posla provodim dosta vremena na terenu, tako da ste mi u automobilu broj jedan, u šta ste imali priliku da se uvjerite. Takođe kad sam kući volim da se odmaram uz vaš program. Samo tako nastavite", rekao je jedan nagrađeni slušalac u Srpcu.

Bojan Dragišić, voditelj Nes radija i član ekipe Nes patrole kazao je da su reakcije Srpčana na nagradnu igru i Nes patrolu odlične.

"Poslije par uključenja u program građani Srpca su se aktivirali. Čak smo se morali u jednom trenutku sakriti kako ne bismo sve nagrade podijelili odjednom. Jedan od nagrađenih slušalaca bio je i policajac koji nam je rekao da je znao da će nas sresti ponio bi nam policijsku palicu da  pomoću nje zaustavljamo vozače", ispričao je Dragišić, prenoseći utiske iz Srpca.

Banjaluka i Kneževo su sljedeća stanica Nes patrole, potražite ih i osvojite vrijedne nagrade. Ako još uvijek ne znate koja su pravila nagradne igre vrlo je jednostavno, samo na radio – prijemniku u vašem automobile stavite Nes radio na prvo mjesto.

Ekipu Nes radija možete prepoznati po brendiranom automobilu Nes - moja prva stanica, i prepoznatljivim majicama i kačketima.

Svakodnevno na programu Nes radija, na portalu Nezavisnih novina i Glasa Srpske možete saznati lokacije gdje se patrola nalazi, i koje im je sljedeće odredište.

Ekipa Nes radija će od 15. do 30. juna patrolirati u sljedećim gradovima: Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Srbac, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihać, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana