Ekipa Nes radija danas patrolira na ulicama Prijedora FOTO

Aldijana Blagojevic
Ekipa Nes radija danas patrolira na ulicama Prijedora FOTO

Nagradna igra Nes radija, „Nes-moja prva stanica" se nastavlja. Ekipa Nes patrole vrijedno je radila proteklih dana, družila se sa vjernim slušaocima i podijelila mnogo nagrada.

Patroliranje po bh. gradovima se nastavlja i danas, kada će se Nes patrola družiti sa slušaocima u Prijedoru.

Reakcije vozača na nagradnu igru su do sada veoma pozitivne, a tome u prilog ide i činjenica da su prethodnih dana slušaoci u najvećem broju slučajeva sami zaustavljali Nes patrolu, dok se veliki broj njih javljao redakciji Nes radija sa razočarenjem, jer nisu uspjeli pronaći patrolu u svom gradu.

Ekipa je juče patrolirala na ulicama Mrkonjić Grada i Šipova, gdje su ih slušaoci dočekali sa oduševljenjem. Čak su ih kada primjete brendirani automobil Nes radija ispred pojedinih lokala gdje je patrola odmarala tražili kako bi se fotografisali s njima.

„Zaista sam se prijatno iznenadila kad me zaustavila patrola. Nes radio je moja omiljena radio stanica i slušam vas već dugi niz godina. Program je šarolik, tako da se za svakog se može pronaći po nešto interesantno. Takođe bih pohvalila i izbor muzike koju emitujete, jedni ste od rijetkih koji vrednuju i emituju isključivo pop, rok muziku strane i edž džu produkcije od šezdesetih do danas. Samo ostanite takvi kakvi ste do sada bili", poručila je jedna nagrađena slušateljka u Šipovu.

Prijedor je sljedeća stanica Nes patrole, potražite ih i osvojite vrijedne nagrade. Ako još uvijek ne znate koja su pravila nagradne igre vrlo je jednostavno, samo na radio – prijemniku u vašem automobile stavite Nes radio na prvo mjesto.

Ekipu Nes radija možete prepoznati po brendiranom automobilu Nes - moja prva stanica, i prepoznatljivim majicama i kačketima.

Svakodnevno na programu Nes radija, na portalu Nezavisnih novina i Glasa Srpske možete saznati lokacije gdje se patrola nalazi, i koje im je sljedeće odredište.

Ekipa Nes radija će od 15. do 30. juna patrolirati u sljedećim gradovima: Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihać, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana