Ekipa Nes radija danas patrolilra u Srpcu FOTO

Aldijana Blagojević
Ekipa Nes radija danas patrolilra u Srpcu FOTO

Nes radio i narednih dana nagrađuje svoje vjerne slušaoce širom Bosne i Hercegovine, u sklopu nagradne igre Nes – moja prva stanica. Ekipa Nes patrole s nestrpljenjem čeka druženje sa vozačima, a današnja stanica im je Srbac.

Juče je podijeljeno mnogo vrijednih nagrada u Derventi i Brodu, a nagrađeni slušaoci su u razgovoru s Nes patrolom pohvalili program ove radio stanice i sam koncept  nagradne igre koju realizuju ovog ljeta.

“Jako sam zadovoljna programom Nes radija. Muzika koju emitujete je odlična, tako da je Nes radio moj izbor već dugi niz godina. Nastaviću da vas slušam i ubuduće. Samo ostanite takvi i dalje. Prepoznatljivi ste kao jedna od najkvalitetnijih radio-stanica na našim prostorima. Želim da vam se zahvalim i na nagradi koju ste mi uručili”, kazala je jedna slušateljka u Derventi.

Takođe jedan od slušalaca u Brodu kazao je da mu je juče bio rođendan, te da mu je ekipa Nes radija uljepšala dan nagradom.

Bojan Dragišić, voditelj Nes radija i član ekipe Nes patrole kazao je da ni kiša koja je padala veći dio dana nije uticala na građane, koji su se potrudili da potraže patrolu na ulicama Dervente i Broda i osvoje neku od nagrada.

Srbac je današnja stanica Nes patrole; Nemojte čekati da oni zaustave vas, potražite ih i osvojite vrijedne nagrade.

Sve što je potrebno da uradite kako biste osvojili neku od vrijednih nagrada je da na radio-prijemniku u vašem automobilu Nes radio bude na prvom mjestu.

Ekipu Nes radija možete prepoznati po brendiranom automobilu “Nes - moja prva stanica”, i prepoznatljivim majicama i kacketima.

Svakodnevno na programu Nes radija, na portalu Nezavisnih novina i Glasa Srpske možete saznati lokacije gdje se patrola nalazi, i koje im je sljedece odredište.

Ekipa Nes radija ce od 15. do 30. juna patrolirati u sljedecim gradovima: Banjaluka, Celinac, Kotor Varoš, Mrkonjic Grad, Šipovo, Kneževo, Prijedor, Srbac, Doboj, Novi Grad, Dubica, Jajce, Velika Kladuša, Gradiška, Prijedor, Bihac, Derventa, Brod, Sarajevo i Laktaši.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana