Bila sam na odmoru u Hrvatskoj i platila kaznu od 700 evra: Evo koju "fatalnu grešku" sam napravila, vodite računa o ovome

GS
Bila sam na odmoru u Hrvatskoj i platila kaznu od 700 evra: Evo koju "fatalnu grešku" sam napravila, vodite računa o ovome

Isabel Lakin, australijska influenserka ljetovala je na Hvaru i u Dubrovniku, a svoje pratioce obavjestila je o tome šta joj se dogodilo.

- Ako ne želite da dobijete kaznu od 700 evra, nemojte u bikiniju ići sa plaže, bez da obučete haljinu ili šorc i majicu preko. Uhvatiće vas, ne žele da turisti to rade.  Znam nekoliko ljudi koji su se prošle godine 'opekli', tako da pazite šta radite - poručila je. 

U komentarima su joj se javili brojni pratioci koji su posjetili Hrvatsku, a koji nisu znali da takva pravila postoje. "Nisam imala pojma o ovome, bila sam u Hrvatskoj prošle godine. Hodala sam kroz grad u gornjem delu bikinija i suknji. Hvala Bogu pa nisam dobila kaznu", "Gledam ovo sad nakon što sam to nesvjesno radila u Splitu... Na svu sreću nisam dobila kaznu", pisali su joj.

Jedna žena je napisala, kako su je, zbog toga što nije imala majicu, izbacili iz prodavnice, a onda se javio i jedan turistički vodič koji je napisao:  "Ovo je istina. Radim kao turistički vodič u Hrvatskoj. Ne biste trebali nigdje da idete u bikiniju ili bez majice u gradovima. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana