U julu sedmi Istanbul šoping fest

Srna
U julu sedmi Istanbul šoping fest

Sarajevo - Istanbul će od 1. do 16. jula biti domaćin sedmog "Istanbul šoping festa", tokom kojeg će posjetiocima biti ponuđeni popusti i do 70 odsto na globalne luksuzne brendove.

Istanbul je grad koji svojim posjetiocima nudi sve na jednom mjestu, više od 8.500 godina svjetske istorije, civilizacije, kulture i običaja, saopšteno je iz Ambasade Turske u BiH.

Posjetioci Istanbula u prilici su da posjete jedinstvene spomenike kao što su Topkapi palata, Djevojačke kule, Aju Sofiju, 500 godina staru Kapali Čaršiju, pijace začina, te uživaju u krstarenju Bosforom.

Ljubiteljima kupovine na raspolaganju je 120 modernih trgovačkih centara smještenih u cijelom gradu, a poseban doživljaj pruža kupovina u ulicama Bagdad, Istiklal i Nišantaši koje pružaju užitak kupovine autentičnih rukotvorina domaćih dizajnera i zanatlija.

"Istanbul šoping fest" putem projekta "dizajn zona" pruža priliku turskim i stranim dizajnerima da predstave svoje kreacije, što ovogodišnji festival čini još privlačnijim i zabavnijim.

"žIstanbul šoping festž širi ljubav prema kupovini i festivalski duh u svaki kutak grada. Za posjetice Istanbula ovo je prilika za nezaboravno iskustvo, kasni noćni šoping, modne revije, dizajnerske radionice, vrhunske delikatese, brojne svečanosti, koncerti, različiti događaji namijenjeni najmlađima i još mnogo iznenađenja", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana