Šta posetiti na osnovu vašeg omiljenog pića?

Huffington Post
Šta posetiti na osnovu vašeg omiljenog pića?

Izbor omiljenog pića može dosta toga otkriti o vama. Vaše omiljeno alkoholno piće ne samo da može da otkrije vašu kompletnu ličnost, već vam može pomoći da odaberete i slijedeću destinaciju za odmor.

 

Ovde idite ako volite:

Vino

Ljubitelji vina su uglavnom sofisticirane osobe koje znaju kako da se opuste. Ljubitelji vina trebalo bi da odaberu destinaciju koja nudi zabavu ali i dekadenciju. Predlažemo vam Francusku rivijeru – mjesto koje odiše stilom i elegancijom, nudi prelijepe pejzaže, ukusnu hranu i bogatstvo kazina u Monte Karlu.

Pivo

Ljubitelji piva vole raznovrsnost. Oni uživaju u isprobavanju novih stvari i nemaju nikakvih problema da krenu manje utabanim stazama. Ljubitelji piva bi trebalo da odaberu pu koji će im omogućiti da istražuju lokalnu umjetničku scenu, da urone u drugačiju kulturu i slobodno istražuju. Berlin je idealan grad za sve koji vole da popiju dobro pivo. Grad je poznat po svojoj umjetnosti, istoriji i velikom broju muzeja. Sa toliko stvari koje treba otkriti i istražiti, dosada nikada nije opcija u Berlinu.

Rum

Ljubitelji ruma su sofisticirane osobe koje obožavaju zabavu ali i malo egzotike. Ljubitelji ruma trebalo bi da se otisnu do Fidžija na sjajan odmor gdje će moći da se odmore, budu okruženi nevjerovatnim pejzažima i tropskim čudima.

Viski

Osobe koje piju viski imaju tendenciju da vole proste, ali ipak i sofisticirane, stvari u životu. One su direktne i znaju šta žele. Avantura na otvorenom bila bi pravi izbor za sve koji cijene dobru kapljicu viskija. Postoji mnoštvo mjesta koja treba istražiti ali je Aljaska definitivno najbolji izbor. Ljubitelji viskija trebalo bi da se odluče na odsjedanje u kolibi ili nekom rustičnom odmaralištu i istraživanje nacionalnih parkova.

Džin

Ljubitelji džina su sofisticirani, razgovorljivi i uživaju u pomalo neobičnim stvarima. Specifičan ukus džina znači da osoba koja uživa u ovom piću nije uplašena da proba nove stvari, ali takođe voli i komfor koji tradicija nudi. Idealna lokacija bila bi jezerska oblast u Velikoj Britaniji koja nudi mnoštvo prilika za istraživanje i avanturu bez previše egzotike.

Vodka

Pomodarska i samouvjerena, osoba koja pije vodku je direktna i prilično samosvijesna. Ona voli alkohol koji nije previše komplikovan ali je u isto vrijeme i veoma šik. Ljubitelji vodke bi uživali u trendi hotelima, a Madrid bi predstavljao savršenu lokaciju za ovo. Grad je poznat po svojoj gastronomskoj sceni, modi i umjetnosti a tu je i prilično aktivan noćni život.

Tekila

Ljubitelji tekile su prilično slobodnog duha i vole zabavu. Hedonisti ali i pomalo divlji, ljubitelji tekile se uvijek dobro zabavljaju. Ovakva osoba odlično bi se provela na nekoj destinaciji bogatoj plažama koje dozvoljavaju epske žurke. Tajland bi definitivno trebalo da se nađe na samom vrhu destinacija koje vrijedi posjetiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana