Srbi poludjeli zbog cijena u grčkom hotelu: 150 evra za 10 dana?

GS
Srbi poludjeli zbog cijena u grčkom hotelu: 150 evra za 10 dana?

Iznajmljivanje peškira u jednom grčkom hotelu za 10 dana košta čak 150 evra za jednu porodicu prema rečima jednog turiste. Jedan član "Fejsbuk" grupe "Uživo iz Grčke" objavio je kako se kreću cijene iznajmljivana peškira.

"Volio bih da čujem mišljenje drugih i kakvo je pravilo u ostalim hotelima u Grčkoj hotel ... za našu porodicu za 10 dana naplaćuje usluge korišćenja peškira za plažu u iznosu 150 € i zaista ovo je prvi put da vidimo da neki hotel naplaćuje nesto slično", stoji u objavi autora.

Ispod upisa osvanuo je veliki broj komentara. Mnogi su osudili visoke cijene.

Nekad je u tom hotelu bio depozit 10 evra po peškiru i posljednji dan kad vratiš peškir oni ti vrate pare. Ala su se izbezobrazili, uzmi pare gdje god možeš”; “Da li možete da koristite svoje peškire za plažu? Ne bi trebalo da vas uslovljavaju”; “Bezobrazluk neće njima više Srbi ni dolaziti! Meni je to skupo”; “Bilo bi bolje da je cijena peškira uračunata u cijenu smještaja? Ja ništa loše ne vidim. Imate opciju koristiti svoje peškire te rentati i od njih”; “Zato što peškire ponesu gosti sa sobom”, glase neki od mnogobrojnih komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana