Saznajte koliko košta odmor na Tenerifima

Kurir
Saznajte koliko košta odmor na Tenerifima

TENERIFI - Iako mnogi misle da je ljetovanje na ostrvu Tenerife papreno, mnogi trevel blogeri tvrde da nije, te da se smještaj može naći i za 700 evra za sedam dana.

Trevel blogerka Dara Kolić nedavno je posjetila ovo ostrvo i otkrila koliko je novca potrebno za ljetovanje na ovoj destinaciji.

- Iz Budimpešte postoji direktan let, a povratne karte mogu se pronaći već po cijeni od 200 evra. Iz Beograda su, nažalost, skoro duplo skuplje, jer mora da se presjeda u Madridu ili Barseloni - navela je Dara.

- Mi smo odabrali malo bolji hotel i platili 1.540 evra za nas dvoje za 7 noćenja sa doručkom. Ali mogu se pronaći hoteli po duplo jeftinijoj cijeni. Evo nekoliko primjera sa bukinga, apartmani su još jeftiniji od hotela. Na Tenerifima ne možeš ništa bez automobila - dodala je ona.

Navela je da su rentirali automobil i da ih je to koštalo 180 evra za 7 dana, a da su gorivo platili 60 evra.

- Prešli smo oko 700 kilometara. Dvije ležaljke na plaži su 8 evra, a obroke smo plaćali oko 30 do 40 evra za nas dvoje. Porcija tapasa je 7 evra. Hajde da kažemo da ti je za pristojan smještaj dovoljno 700 evra za 7 dana - rekla je Dara.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana