Na Jadranu naplaćuju i mjesto za peškir!

G.S.
Foto: Morski.hr

VODICE - Na društvenim mrežama osvanula je žalba turistkinje koja je posjetila Vodice u Hrvatskoj i ostala šokirana da se u jednom baru na plaži naplaćuje i mjesto za peškir.

Naime, kako je prenio Morski.hr jedna gospođa se na Fejsbuk grupi požalila kako “ukoliko birate Vodice” za svoj odmor trebate biti svjesni da su neki “počeli naplaćivati i plažu”.

Kako se može vidjeti na fotografiji cjenovnika koji je objavila prostor za iznajmljivanje peškira košta 4 evra.

Objava je izazvala brojne komentare, a Morski.hr je kontaktirao i vlasnike pomenutog bara kako bi utvrdili o čemu je riječ. Kompanija povezana sa ovim barom tvrdila je da im nikakve dozvole za naplatu ne trebaju jer je riječ o privatnom posjedu.

Kada govorimo o cijenama, na fotografijama se takođe može vidjeti da iznajmljivanje ležaljki košta 10 eura, dok je za baldahin potrebno izdvojiti 43 evra.

 

Koliko su cijene u Hrvatskoj “otišle u nebo” potvrđuje i činjenica se slovenski političar Pavel Rupar nedavno požalio na cijene u jednom restoranu.

On je boravio u Poreču, gradu na zapadnoj obali poluostrva Istra te je objavio kako ćevapi koštaju 17 evra uz poruku da su “Hrvati potpuno izgubili vezu sa stvarnošću”, prenosi Crna Hronika. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana