Ljutiti pilot istjerao napolje 100 putnika

Agencije
Ljutiti pilot istjerao napolje 100 putnika

Kapetan jedne američke avio kompanije je bio toliko iznerviran ponašanjem 100 nepristojnih studenata, da im je naredio da napuste avion prije poletanja.

Nedisciplinovani putnici su se konstantno igrali svojim mobilinim telefonima, a nisu poslušali ni naređenje kapetana da sjednu na svoja mjesta, pa su ga toliko razbesjneli da ih je ovaj istjerao napolje prije nego što je avion poletio.

"Desilo se nešto potpuno neuobičajeno u našem poslu, da bjesni kapetan preko razglasa naređuje putnicima da sjednu na svoja mjesta, nakon što nisu poslušali nekoliko poziva stjuardesa" saopštio je prdstavnik za štampu kompanije Southwest Airlines, dodajući da nema nikakvih nagoveštaja da su incident izazvali članovi posade.

Let od Njujorka za Atlantu je zbog toga u ponedjeljak kasnio 45 minuta, dok se nepristojni putnici i njihovi pratioci nisu iskrcali.

Direktor Univerziteta Ješiva, čiji su studenti učesnici ove neobične situacije, smatra da je ovaj postupak neopravdan i da je posada aviona preterjala, kao i da vjeruje da studenti nisu krivi.

Ovi "neželjeni putnici" nakon ovog slučaja premješteni na alternativni let koji ih je do kranjeg odredišta doveo poslije 12 sati.

Neki od nezadovoljnih studenata su na društvenim mrežama postavili i fotografije kao i Tviter poruke medijskim kućama u kojima piše da ih je "način na koji je sa njima postupala avio kompanija čist skandal".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana