Idete u Englesku? Izbjegavajte ove hotele

telegraph.co.uk
Idete u Englesku? Izbjegavajte ove hotele

Čitaoci jednog potrošačkog magazina u Engleskoj su u upravo okončanoj anketi izglasali najgore hotelske lance u zemlji, a na prvom mjestu se nalaze oni iz niza Britannia Hotels.

Tako se lanac od 44 hotela Britannia našao na prvom mjestu najgorih objekata za smeštaj turista osvojivši 36% glasova posetilaca sajta Which? koji su učestvovali u ovom ocijenjivanju.

Hoteli iz lanca Britannia se reklamiraju kao mjesta koja obezbjeđuju "pristojan smještaj", ali su učesnici ankete njhove sobe opisali kao "zapuštene i oronule".

Ovaj lanac je bio ocijenjivan u okviru jedne od ukupno 6 kategorija i osvojio je samo jednu od ukupno maksimalnih 5 zvezdica, najmanje ocjene za čistoću, kvalitet namještaja, opremljenost soba i najlošiju uslugu za novac koji se plaća za smještaj.

Najveće iznenađenje učesnika u anketi i korisnika usluga lanca ovog hotela je bilo to što se kod njih za sobu koja ima prozor doplaćuje na osnovnu cijenu još 10 funti.

Drugi najgori lanac hotela na listi je Travelodge, koji u Engleskoj ima oko 500 objekata, a dobio je prosječnu ocjenu od 50% učesnika, ali je za čistoću, opremljenost soba i komfor dobio svega 2 zvijezdice, dok su za doručak od ukupno 5 zvijezdica dobili samo jednu.

Spisak 10 najgorih hotelskih lanaca u Engleskoj (prosječna ocijena korisnika)

Britannia Hotels - 36%
Travelodge - 50%
Ramada (excluding Encore) - 51%
PH Hotels (Principal Hayley Hotels) - 51%
De Vere Village - 51%
Shearings Hotels - 52%
Copthorne - 54%
Park Inn by Radisson - 55%
Jurys Inn - 56%
Old English Inns - 59%

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana