Hajdučke vode na Borjima: Oaza mira i očuvane prirode

C. M.
Hajdučke vode na Borjima: Oaza mira i očuvane prirode

Teslić - Mališani o kojima brine Udruženje za pomoć djeci sa posebnim potrebama iz Teslića juče su posjetili hotel "Hajdučke vode" na Borjima, gdje je održana radionica o temi jeseni.

Djeca su uživala u ljepotama planine Borja i motela "Hajdučke vode".

- Djeca su oduševljena "Hajdučkim vodama", tu uvijek najviše vole doći na izlet, a ovaj put smo održali i jednu od redovnih radionica - rekla je saradnik u Udruženju za pomoć djeci sa posebnim potrebama Marina Jorgić.

Direktor hotela Goran Periz ističe da posjetiocima nude razne vidove rekreacije, a posjeduju terene za fudbal, rukomet i košarku, trim-staze koje vode kroz borovu šumu, staze za biciklizam, a najmlađima je na raspolaganju i dječije igralište.

- Imamo uređene staze za skijanje i sankanje i brojne druge sadržaje - kazao je Periz, navodeći kao jednu od atrakcija izvor "Hajdučka voda", do kojeg se dolazi uređenom stazom i za koji postoji legenda da su se na njemu ljudi umivali da im planina da snagu pred okršaj sa Turcima.

Periz je dodao da hotel ima 24 moderno opremljene sobe, fitnes i sauna centar, a restoran je uređen u etno-stilu i gurmanima nudi bogata i ukusna jela nacionalne i internacionalne kuhinje.

- Planiramo i izgradnju bazena otvorenog i zatvorenog tipa, svadbenog salona, teniskog terena i dodatno uređenje skijališta, te proširenje kapaciteta u svim segmentima. To će dodatno doprinijeti našem motu "Oaza mira, očuvane prirode i zdrave hrane, mjesto gdje ćete pronaći sebe" - najavio je direktor hotela "Hajdučkih voda", koji zbog povoljnih cijena i prirodnih ljepota posjećuje sve veći broj turista.

Hotel "Hajdučke vode", koji se nalazi na magistralnom putu Banjaluka - Teslić organizuje i seminare, svečanosti, proslavu Nove godine i druge skupove.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana