Ekipa “Glob trekera” na snimanju u Srpskoj

Glas Srpske
Ekipa “Glob trekera” na snimanju u Srpskoj

Banjaluka - Predstavnici produkcijske kuće jedne od najpopularnijih svjetskih turističkih emisija “Glob treker” borave u Republici Srpskoj s ciljem posjete turističkim destinacijama, koje će biti predstavljene u specijalnom izdanju ove emisije, prenose agencije.

Iz Turističke organizacije RS saopšteno je da su producent Rejčel Hiton Amstrong i glavni režiser Stefan Lenof sa stručnim saradnicima TORS-a obišli Nacionalni park “Sutjeska” i Višegrad, te utvrdili lokacije koje će po narednom dolasku ove ekipe biti snimljene i predstavljene u emisiji.

Snimanje će se desiti 15. i 16. avgusta, kada u Republiku Srpsku dolazi jedan od najpopularnijih voditelja ove emisije Jan Rajt.

Povodom 20 godina emitovanja jedne od najpopularnijih svjetskih turističkih emisija, produkcija “Pajlot prodakšn” iz Velike Britanije organizuje veliko snimanje “Raund d vorld”, koje će obuhvatiti šest epskih putovanja širom svijeta.

“Glob treker” je u vrhu najgledanijih svjetskih turističkih programa, a specijalizovane emisije, koje će biti snimljene povodom 20. godišnjice, će dobiti veliki prostor u svjetskim medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana