A sada najpoznatija plaža na svijetu!

Agencije
A sada najpoznatija plaža na svijetu!

Kopakabana je vjerovatno najpoznatija plaža svijeta. Sa poznatim pogledom na Šugar Loaf planinu i prostranstvom bijelog pjeska od 4 km, ova plaža je omiljena lokacija za ljetovanje milionima turista svake godine.

Dok se neki grabe za mjesto na prepunoj plaži u toku ljetnjih vikenda, mnogi odu na sam kraj ove predivne plaže da igraju odbojku. Tu ima dosta odbojkaših terena, kao i terena za druge sportive i opreme za vježbanje.  

Ukoliko u toku svog ljetovanja želite samo da se opuštate, nanestite losion za sunčanje i zauzmite svoje mjesto u ovom raju. Ukoliko još više želite da se opustite, obradovaće vas činjenica da možete naći uslugu masaže na samoj plaži. Zapravo, nećete morati ni da napuštate ovu predivnu plažu, jer na njoj postoji apsolutno sve što vam treba.  

Kako šetate ovom plažom, vidjećete da pravljenje skulptura od pjeska nije samo za djecu, pošto mnogo nevjerovatnih i unikatnih može biti viđeno duž ove plaže. Umjetnički rad nije ograničen samo na plažu, pošto i na popločanoj promjenade imate dosta opcija za posmatranje, od preljepih i preplanulih ljudi, do egzotičnih pređela i osvježavajućih pića.  

Svratite do jednog od nekoliko kioska na plaži i kupite sebi Caoprianha, nacionalni koktel Brazila. Napravljen je sa limunom, šećerom i Kaćaća, pićem koje se pravi od fermetisanih šećernih trski. Možda će Agva de Koko pravo iz ploda kokosovog drveta biti nešto što je baš po vašem ukusu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana