Upoznajte najvećeg pit bula na svijetu VIDEO

GS
Foto: Instagram

Marlon Grinan koji posjeduje najvećeg pitbula na svijetu, vrijednog nevjerovatnih 2 miliona funti. Kaže da su štenci ove ” zvijeri” ilegalno izvezeni u Veliku Britaniju.

Pas pod imenom “Hulk” nam dolazi iz Amerike, a njegova rasa je decenijama bila zabranjena u Britaniji. Hulk je težak gotovo 80 kilograma i visok je nevjerovatnih 1.80 cm na zadnjim nogama. 

Marlon kaže da je dilerima lako da isporuče zabranjene pse u zemlju i vjeruje da će se Vlada boriti da blokira uvoz opasnih XL pitbulova.

Amerikanac Marlon, koji uzgaja pse za zaštitu, ranije je bio na udaru kritika jer je dozvolio svojoj d‌jeci da nose rukave za ugrize kako bi trenirali svoje agresivne pse kada su imali samo šest godina.

Hulk košta 50.000 funti u ponudi za parenje, a do sada je imao 250 štenaca tokom 10 godina, koji se prodaju za oko 30.000 funti svako štene.

“Nikada nisam slao svoje pse u Veliku Britaniju. Nema šanse da pošaljem pit bula u zemlju u kojoj su zabranjeni. Ali suština je da ne možete sprečiti da određene rase uđu u Britaniju jer će uvijek biti ljudi koji krše pravila.” kaže Marlon.

VIDEO

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana