U Rimu otvoren salon za češkanje

GS
U Rimu otvoren salon za češkanje

Ovaj biznis postao je poznat zahvaljujući Tik-Toku gdje su vlasnici "češkarnice" napisali: 'Prestanite da maltretirate prijatelje da vas češkaju, dođite kod nas'".

U salonu u kojem se može naručiti i platiti češkanje, što predstavlja novi biznis u Italiji, treba izdvojiti 39 evra za 45 minuta!

Tako je eksplodirala takozvana manija češkanja, sa toliko rezervacija da se čeka na red nakon prijave putem formulara na sajtu. I, mada su otvorili prvi salon u maju ove godine, društvene mreže su im donijele ogromnu popularnost, prenosi RTCG.

Iako smo u posljednje vrijeme navikli na razne trendove koji postaju unosni biznisi, "češkarnica" ozbiljno i uspješno radi već tri mjeseca, a na sajtu jasno piše da niko ko misli da se ovdje radi o nečem drugom, već samo o češkanju, nije dobro došao.

"Molimo vas da se odnosite prema našim radnicima sa poštovanjem. Mi smo profesionalci kojima je posao da vas relaksiraju češkanjem i ničim drugim. Koristimo inovativnu i relaksirajuću metodu koja smanjuje stres i anksioznost, opušta mišiće i poboljšava cirkulaciju. Češkanje poboljšava i dobar san", navode u "češkarnici".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana